Vágólapra másolva!
Radomir Antic a következő szezonban is az FC Barcelona labdarúgócsapatának vezetőedzője lesz, feltéve, ha a katalán klub júniusban megválasztandó elnöke is áldását adja a megállapodásra.

Meghosszabbította szerződését Radomir Antic, a Barcelona vezetőedzője, aki januárban Louis van Gaalt váltotta a katalán klub kispadján. A tervek szerint Antic újabb egy évre kötelezné el magát, ám ehhez az is szükséges, hogy a júniusi elnökválasztás után a klub új vezetője is megerősítse őt pozíciójában.

A jelenlegi elnöki tisztet betöltő Enric Reyna elégedetten nyilatkozott a szerb szakemberről. "Antic mostanáig jó munkát végzett, meggyőződésünk, hogy folytathatja majd a megkezdett munkát jövőre is" - nyilatkozta Reyna a klub hivatalos honlapján, megállítva az alaptalannak tulajdonított pletykákat, amelyek újabb edzőváltásról suttogtak.

"Nyilvánvalóan szeretném folytatni a munkát a Barcelona edzőjeként, de a jelenben élek, s nem tudhatom, mit hoz a jövő" - mondta szűkszavúan Antic. A csapat egyelőre nagy formában, ugyanúgy a 12. helyen áll, mint Van Gaal menesztésekor, ráadásul már a Bajnokok Ligájából is kiesett.