Vágólapra másolva!
A De Telegraaf és a De Volkskrant című napilapok információi szerint a holland Feyenoord ismét megpróbálja megszerezni Babos Gábort, a NAC Breda magyar kapusát, noha jelenleg a 36 éves Patrick Lodewijks és a 33 esztendős Edwin Zoetebier személyében két kapussal is rendelkezik a Bert van Marwijk által edzett csapat.

A lap úgy tudja, a Breda 5 millió eurót szeretne kapni a játékosért, de elhangzottak olyan hírek is, miszerint ennek a felével is kiegyezne a csapat, és a fennmaradó összegért még néhány játékos érkezne Rotterdamból.

A Voetbalfan.nl úgy tudja, mivel a kapusnak 2004-ig szól a jelenleg is érvényben lévő szerződése, vagy újabbat köt a Bredával, vagy a klub olcsóbb áron, de eladja, semmint jövőre ingyen távozhasson. A lap információi szerint több neves külföldi gárda is bejelentkezett a kapusért.

A magyar válogatott kapusához kapcsolódó hír, hogy Hollandiában ismét jelölték az Év kapusa megtisztelő címre. A holland bajnokság kilencedik helyezett csapatának magyar válogatott kapuvédője mellett a PSV Eindhoven klasszisa, Waterreus, illetve a NEC Nijmegen hálóőre, Gentenaar kapott még jelölést. A döntést június 1-jén, az Amstelcup (holland kupa) döntője napján hirdetik ki. A finálét egyébként az Utrecht és a Feyenoord vívja egymás ellen.