Vágólapra másolva!
Az 1860 München kapusa, Simon Jentzsch a következő szezontól a Wolfsburg kapuját védi majd, az Oroszlánok a jelenleg a Cottbusban futballozó Andreas Lenzcel pótolják a hálóőrt. A cottbusiak megszerezték az Union Berlin focistáját, Ronny Nikolt, és valószínűleg a másodosztályban is megtartják bosnyák csatárukat, Marko Topicot.

A Kaiserslautern leigazolta a következő idényre az Utrecht belga védőjét, Stijn Vrevent. A jelenleg a Blackburnben futballozó Hakan Sükür a nyáron minden bizonnyal visszatér Törökországba, a Fenerbahcéhez. Az Arsenal új kiszemeltje a West Ham francia támadója, Frédéric Kanouté.

A Monaco nyilvánosságra hozta, hogy ingyen is hajlandó elengedni argentin középpályását, Marcelo Gallardót a skót Celticnek. A Sunderland brazil középhátvédjét, Emerson Thomét a Rangers és a Portsmouth is szívesen leigazolná.

A Roma argentin középhátvédje, Walter Samuel kijelentette, hogy ha nem tud megegyezni szerződéshosszabbításáról a klubbal, akkor könnyen elhagyhatja a Farkasokat, a hírek szerint a Real Madrid és a Milan is vinné. A rómaiak viszont Roberto Baggióval erősíthetnek, a Brescia támadójának ügynöke, Vittorio Petrone szerint nincs kizárva, hogy Copfocska a fővárosba igazol.

A Chelsea állítólag ingyen is elengedné francia középhátvédjét, Marcel Desailly-t a nyáron. A Auxerre gall válogatott támadója, Djibril Cissé elismerte, hogy a Liverpool bejelentkezett érte.

A Juventus uruguayi támadója, Marcelo Zalayeta iránt a focista menedzsere szerint több angol klub is érdeklődik. A Deportivo veterán csapatkapitánya, Fran újabb egy évvel meghosszabbította kontraktusát, akárcsak a Real Valladolid középpályása, José Luis Caminero.