Vágólapra másolva!
Hétvégén eldőlt, megvédte olasz bajnoki címét a Juventus. Az angol labdarúgó-bajnokságban visszafoglalta trónját a Manchester. Bajban a spanyol királyi gárda. Képgaléria a topligák bajnokavatóiról, és nemcsak.

Huszonhetedszer lett bajnok a Juventus, megvédte címét az Öreg Hölgy. Olaszországban nem szokott ilyen korán eldőlni, két fordulót is játszanak még. Lippi mester fiai persze nagyon nem ünnepelték meg a sikert, szerdán BL-elődöntőznek Torinóban a Madriddal - előny a Realnál.

Egy szurkolót leszúrtak a népünnepély során. A 21 éves rajongót a torinói Porta Nuova pályaudvar előtt késelte meg egy román férfi, aki a rendőrség szerint erősen ittas volt, és nem tudott magyarázatot adni tettére. "Valamennyiünket megrázott a tragédia. A fiatalember emlékére az együttes fekete karszalaggal lép pályára a BL-elődöntő visszavágóján" - jelentette ki Luciano Moggi klubmenedzser.

A Manchester United az elmúlt tizenegy pontvadászatból nyolcat megnyert, vagyis a Premiership történetében csak háromszor engedte át az elsőséget másnak. Mindez egy hete tudott, a trófeát azonban csak most vették át Beckhamék.

A "maradék" két topliga közül a Bundesligában már jó két hete 18-szoros bajnoknak mondhatja magát a Bayern, Elberék legutóbb azért Berlinben még berámoltak egy hatost Király Herthájának. A Primera Divisónban még öt forduló van hátra, a tuti elsőnek hitt Realt viszont most a Depor és a Sociedad is megelőzte, bármi lehet még.

Képeket akarok nézni!