Vágólapra másolva!
A hírek szerint két csatárától is megválna az Arsenal labdarúgócsapata. Az angol sztárklub nyolcmillió fontért eladná a francia Wiltordot - jelentkező bőven akad, főleg Olaszországból. A nigériai Kanu iránt a görög Panathinaikosz érdeklődik.

A Birmingham City a hírek szerint bejelentkezett a Juventus chilei csatáráért, Marcelo Salasért - de a játékost a Barcelona is kiszemelte.

Az Everton brazil középpályását, Rodrigót a Middlesbrough nézte ki magának. A Betis spanyol válogatott jobbszélsőjét, Joaquínt a Liverpool is meg akarja szerezni. A Sunderland középpályását, Gavin McCannt (aki nemrég még az angol válogatottban is szerepelt) a Leeds United szeretné leigazolni.

Az AC Parma brazil támadója, Adriano megegyezett klubjával, illetve a játékjogát felesben birtokló Internazionaleével, hogy még egy szezont a pármaiaknál tölt. A Tottenham ír jobbhátvédjét, Stephen Carrt a Fulham szemelte ki a Liverpoolba távozó Steve Finnan pótlására.

A Manchester City a visszavonuló Peter Schmeichel helyére a Bolton finn kapusát, Jussi Jaaskalainent nézte ki.

Az Arsenal állítólag nyolcmillió fontért hajlandó lenne eladni francia támadóját, Sylvain Wiltordot, és a Lazio, illetve az AS Roma szívesen vinné a csatárt. Nwankwu Kanu iránt a görög Panathinaikosz érdeklődik.