Vágólapra másolva!
Angol lapértesülések szerint szombaton, az angol FA-kupa döntőjében lép utoljára pályára David Seaman, az Arsenal veterán válogatott hálóőre, aki eddig 563 alkalommal védte az Ágyúsok kapuját. Az Angol Labdarúgóedzők Szövetsége Sir Alex Fergusont az évtized, míg David Moyest a szezon legjobbjának választotta.

Angol lapértesülés szerint a Southampton elleni szombati FA-kupa-döntő után visszavonul David Seaman, az Arsenal labdarúgócsapatának kapusa. A 40. születésnapját szeptember 19-én ünneplő hálóőr szerződését ugyanis már nem kívánja meghosszabbítani a londoni klub, s a válogatottnál sem számítanak rá.

Legalábbis ezt mutatja, hogy Sven-Göran Eriksson nem hívta meg őt a csapat következő három (május 22.: Dél-afrikai Köztársaság, június 3.: Szerbia-Montenegró, június 11.: Szlovákia) meccsére.

Seaman április 13-án a Sheffield United elleni FA-kupa elődöntőn játszotta 1000. profi találkozóját. A kiváló kapus 1990-ben került a fővárosi elitcsapathoz, s 563 alkalommal állt a gólvonal elé. A válogatottban 75-ször jutott szóhoz.