Társoldalunk:

Nedved Arany Tapírt kapott

Különös és nem éppen hízelgő díjjal lepték meg Pavel Nedvedet, miután a Juventus cseh középpályása a Real Madrid ellen begyűjtötte második sárga lapját, amely miatt nem játszhat a manchesteri BL-fináléban.

Nedved nem véletlenül fakadt sírva a torinói mérkőzés után, annak ellenére, hogy csapata 3-1-re legyőzte az esélyesebbnek tartott Real Madridot, és bejutott a Bajnokok Ligája döntőjébe. Az örökmozgó játékmester hiába volt ezúttal is a mérkőzés egyik legjobbja, és szerezte a Zebrák mindent eldöntő harmadik találatát, vigasztalhatatlan volt a meccs lefújása után. 3-0-s vezetésnél egy felesleges, megmagyarázhatatlan szabálytalansággal ugyanis begyűjtötte második sárga lapját, így csak a lelátóról figyelheti az AC Milan elleni manchesteri finálét.

Tettéért a szezon talán legjobb játékosának egy olasz televíziós show-műsorban átadták az úgynevezett Arany Tapír-díjat, amelyet általában a legnagyobb ostobaságot elkövető személyeknek ítélnek oda a műsor szerkesztői. Nedved az aranyszobrot a gyerekeinek ajándékozta, akik nagyon állítólag örültek új játékuknak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK