Vágólapra másolva!
Két újabb játékosra vetette ki hálóját a Newcastle United együttese. Sir Bobby Robson csapata a hírek szerint szeretné megszerezni a Malaga holland középpályását, Musampát, de figyeli a római Delvecchiót is.

A Hertha BSC brazil támadója, Alex Alves elhagyta a berlinieket, és az Atlético Mineiróba szerződött. A Celta Vigo dél-afrikai támadóját, Benny McCarthyt az FC Porto szeretné leigazolni, a csatár tavaly kölcsönben már szerepelt a portugáloknál.

A Real Madrid a hírek szerint bejelentkezett az RC Deportivo válogatott középpályásáért, Sergióért. A Málaga CF holland középpályását, Kiki Musampát többek között a Newcastle United, a Manchester City és a Juventus FC is figyeli. A Newcastle egyébként az AS Roma csatárát, Marco Delvecchiót is figyelemmel tartja.

A Leeds United megegyezett az AS Romával Olivier Dacourt vételárában: a Farkasok 4,3 millió fontot fizetnek az angoloknak a játékosért. A hét végén a Serie A-ba való feljutást kiharcolt Sampdoriát az Internazionale uruguayi focistájával, Álvaro Recobával hozták kapcsolatba. Az Inter argentin támadója, Gabriel Batistuta közel-keleti források szerint a katari Al-Arabihoz írt alá.

A Real Madrid angol csatára, Steve McManaman utalt arra, hogy a nyáron elhagyhatja a királyi gárdát. A Premier League-be feljutott Portsmouth FC Pierre van Hooijdonkkal és Stipe Pletikosával szeretne erősíteni. Az Energie Cottbus amerikai védője, Greg Berhalter 2006-ig meghosszabbította szerződését a keletnémet egyesülettel.