Vágólapra másolva!

Ki megy ma? - Berger, Eto'o

Az angol sajtóban megjelent hírek szerint az Arsenal az Aston Villa svéd védőjére, Olof Mellbergre vetett szemet. A Liverpool állítólag a jelenlegi fizetése kétszeresét ajánlotta a Mallorca kameruni csatárának, Samuel Eto'ónak.

A jelenleg a Middlesbrough-ban kölcsönben szereplő brazil középpályást, Dorivát a Manchester City és az Everton is megkörnyékezte.

A Real Madrid fiatal balhátvédje, Raúl Bravo szívesen visszatérne Angliába, ahol nemrégiben kölcsönben szerepelt, és a Bolton, illetve a Blackburn is érdeklődik iránta.

Az AC Milan állítólag érdeklődött a Manchester Unitednél a francia védő, Mickael Silvestre iránt. Az Ajax Amsterdam fiatal középpályása, Wesley Sneijder 2007-ig meghosszabbította szerződését.

A Chelsea közel áll ahhoz, hogy leigazolja az Internazionale argentin támadóját, Gabriel Batistutát.

A Hannover a hírek szerint a Tottenhamban futballozó Steffen Freunddal, illetve a Wolfsburgban szereplő Tomislav Mariccsal szeretne erősíteni a nyáron. A Leeds United hivatalosan is bejelentkezett a Liverpool cseh középpályásáért, Patrik Bergerért.

A francia SC Bastia középpályását, Mickael Essient a Liverpool és az Everton is hívja. Az Olympique Lyon állítólag érdeklődik a PSG brazil támadója, Ronaldinho iránt. A Bordeaux portugál védőjét, Marco Caneirát, aki papíron az Internazionale játékosa, a Lyon és a Marseille is szeretné megszerezni.

A Schalke 04 válogatott támadója, Gerald Asamoah meghosszabbította szerződését a gelsenkirchenieknél. A Valencia legújabb kiszemeltje a Feyenoord elefántcsontparti támadója, Bonaventure Kalou.