Vágólapra másolva!
A Newcastle mindenben megegyezett a válogatott középpályás, Lee Bowyer képviselőivel, a futballista hamarosan aláírhatja négyéves szerződését a Szarkáknál. A Birmingham City 5,5 millió fontot ajánlott a Blackburn Rovers középpályásáért, David Dunnért, aki a hírek szerint távozni szeretne a Roverstől.

Az Internazionale a hírek szerint ismét bejelentkezett a Valencia argentin középpályásálért, Kily Gonzálezért. A Feyenoord holland támadóját, Pierre van Hooijdonkot a Tottenham és az Espanyol szeretné megszerezni. A rotterdamiak egy másik játékosát, az ausztrál Brett Emertont a Middlesbrough és a Newcastle szemelte ki.

A Real Madrid sportigazgatója, Jorge Valdano elismerte: amennyiben megfelelő ajánlat érkezik Claude Makeleléért, akkor elengedik a francia középpályást. A királyi gárda eközben felvette a kapcsolatot az Espanyolban szereplő, egykori Barca-nevelés Roger ügynökével.

A Leverkusen német válogatott középpályását, Bernd Schneidert a Hertha BSC is megkörnyékezte. A Barcelona holland középpályását, Philip Cocut a Chelsea szeretné leigazolni. Az RC Lens támadó középpályása, Antoine Sibierski iránt a Manchester City érdeklődik. A Vfl Wolfsburg felbontotta dán védője, Michael Madsen szerződését.

Az AS Monaco argentin középpályása, Marcelo Gallardo kijelentette: ha Didier Deschamps marad a csapat kispadján, akkor távozik a klubtól. Az Atlético Madrid egyik kiszemeltje a Sevilla középpályása, Javier Casqeuro. A Manchester Unitedet ismét kapcsolatba hozták a Juventus francia védőjével, Lilian Thurammal, de a torinóiak kijelentették, hogy a játékos semmi pénzért nem eladó.