Vágólapra másolva!
A befejeződött olasz labdarúgó-bajnokságot követően megindult a játékosmozgás: a Parma román csatára, Mutu iránt a Real madrid érdeklődik, a Perugia fiatal nigériai középpályását, Christian Obodót a Juventus szemelte ki, míg a Sampdoria közel áll ahhoz, hogy leigazolja a japán válogatott csatárt, Acusi Janagiszavát.
Peter LövenkrandsWayne Bridge

Az AC Parma román támadója, Adrian Mutu iránt állítólag a Real Madrid is érdeklődik. A Valencia csatárának, John Carewnak az ügynöke utalt arra, hogy védence elhagyhatja a spanyol klubot, és a hírek szerint az Arsenalban és a Marseille-ben is szívesen látnák a focistát. Az Ajax Amsterdam mesterét, Ronald Koemant a hét közben a PSG-Rennes francia bajnokin látták, és sokak szerint a Rennes középpályását, Grégory Bourillont figyelte.

A Charlton Athletic marokkói védője, Tahar el-Kaledzs bejeletette, hogy befejezi pályafutását. A kolumbiai América Cali támadóját, Jairo Castillót állítólag egy angol élvonalbeli gárda szemelte ki. Az FC Sevilla a hírek szerint bejelentkezett a Borussia Mönchengladbach brazil középhátvédjéért, Marcelo Pletschért.

A Tottenham megfigyelői kedvező jelentéseket tettek a Montpellier fiatal támadójáról, Bertrand Robert-ről, de a hírek szerint a csatár iránt a Manchester United is érdeklődik. Francia lapértesülések szerint nagy a valószínűsége, hogy a Lyon brazil támadója, Sonny Anderson a nyáron elhagyja a klubot.

A Perugia fiatal nigériai középpályását, Christian Obodót a Juventus óhajtja megszerezni. A Serie A-ba feljutott Sampdoria közel áll ahhoz, hogy leigazolja a japán válogatott csatárt, Acusi Janagiszavát.