Vágólapra másolva!
A Bayer Leverkusen vezetősége bejelentette: megfelelő ajánlat esetén a világbajnok brazil hátvéd, Lúcio távozhat a klubtól, és a hírek szerint a Real Madrid, a Barcelona, a Juventus, sőt, a Manchester United is bejelentkezett a focistáért. A gyógyszergyáriak mindenesetre már le is szerződtették a svéd válogatott középhátvédet, Teddy Lucicot.

Oliver Neuville iránt a Hamburger SV érdeklődik.

Az 1860 München szeretné megszerezni az Arminia Bielefeld csapatkapitányát, Bastian Reinhardtot, de a védőt a Bolton Wanderers is szemmel tartja.

A Tottenham Hotspur érdeklődik a francia EA Guingamp két támadója, Didier Drogba és Florent Malouda iránt. A Guingamp eközben leigazolta a 18 esztendős uruguayi-svájci kettős állampolgár Mathias Vitkieviczet.

A Real Madrid csatárát, Fernando Morientest a holland PSV Eindhoven is kiszemelte. A Real Betis szeretné megtartani támadóját, Alfonsót, aki jelenleg kölcsönben szerepel a sevillaiaknál a Barcelonából.

A szintén a Barcelona által a Benficának kölcsönadott brazil támadó, Geovanni ugyancsak maradni szeretne jelenlegi klubjában.

A norvég Rosenborg szeretné hazacsábítani az Ajax Amsterdam középhátvédjét, André Bergdölmót.