Vágólapra másolva!
Az FTC drukkerei nem hagyják annnyiban, hogy Tököli Attila úgy döntött: a pénteki verekedés miatt elhagyja a zöld-fehér klubot. A csapat honlapja szerint a szurkolók magukra öltenék a támadó 55-ös számú mezét (melyet viselve Tököli 26 gólt szerzett a csapat színeiben), és a jövőben csak ebben fogják biztatni csapatukat, így tiltakozva az általuk csak bűnözőnek titulált fanatikusok ellen.

Tököli Attila bejelentése után, mely szerint elhagyja a Ferencvárost, rengeteg zöld-fehér szimpatizáns sajnálkozását fejezte ki a válogatott csatár döntése miatt. Nagyon sokan afelől érdeklődtek az Üllői úton, hogy hol és miként lehet 55-ös Fradi-mezhez jutni, egy középiskolás drukker például a hétfői sajtótájékoztató után a klubházba is eljött, hogy megpróbáljon hozzájutni Tököli mezéhez - írja az FTC honlapja.

Megannyi drukker telefonon, illetve e-mailben felkereste a Ferencvárost, s kijelentették: csináltatnak maguknak egy 55-ös mezt, és a jövőben csak ebben fogják biztatni a Fradit. A szurkolók még reménykednek benne, hogy a gólerős támadó megváltoztatja döntését, bár ennek vajmi kevés az esélye, Tököli ugyanis hétfőn kijelentette: a pénteki FTC-Debrecen mérkőzés utáni szurkolói verekedés miatt - amikor többek között őt is bántalmazták a zöld-fehér drukkerek - elhagyja a Ferencváros futballcsapatát, és külföldre igazol.

Az FTC Tököli mezszámát ideiglenesen visszavonultatja, azért ideiglenesen, mert a klubnál bíznak benne, hogy a válogatott center egyszer talán meggondolja magát, és visszatér az Üllői útra.