Vágólapra másolva!
Erősítési szándékai vannak a portugál Sporting labdarúgócsapatának. A portugál bajnokság harmadik helyén végzett együttes ugyanis először visszautasított a skót Rangers megkeresését, amely Jardel szerződtetésére irányult, majd bejelentkezett a Milan dán védőjéért, Helvegért.
David DunnMatt Piper

A Blackburn a másodosztályú Millwall ír középpályását, Steven Reidet szeretné leigazolni, a focista vételára négymillió font körül lehet. A Tottenham a PSV Eindhoven szerb támadójára, Mateja Kezsmanra hatjtott rá.

A Liverpool állítólag német középpályását, Dietmar Hamannt ajánlotta fel a spanyol Betisnek Joaquínért cserébe. A Betis egyébként bejelentkezett az FC Porto fiatal csatáráért, Hélder Postigáért.

A Juventus és a Perugia képviselői a napokban találkoztak egymással, hogy tárgyaljanak egy esetleges Marcelo Zalayeta-Fabrizio Miccoli cseréről. A Barcelona a hírek szerint a Stade Rennes cseh válogatott kapusával, Peter Cech-hel szeretne erősíteni.

A Sporting Lisboa elutasította a Rangers ajánlatát Mario Jardelért, a portugálok viszont bejelentkeztek az AC Milannál a dán Thomas Helvegért.

Az 1. FC Köln megszerezte a Borussia Dortmund középpályását, Jörg Heinrichet. A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint az Inter edzőjének, Héctor Cúpernek a kívánságlistáján a Valencia argentin balszélsője, Kily González, illetve az Ajax játékosa, Andy van der Meyde áll az első helyen.

A Valencia a Southampton svéd középpályását, Anders Svenssont szeretné leigazolni. A Borussia Mönchengladbach leigazolta a finn Jonas Kolkkát a Panathinaikosztól.