Vágólapra másolva!
A dél-amerikai labdarúgók ismét kapósak lettek, a hét közepén több klasszisról is különböző pletykák jelentek meg. A Rangers argentin támadója, Claudio Caniggia bejelentette, hogy távozik a skótoktól, míg a klub letett a brazil Jardel szerződtetéséről. A Liverpool állítólag Sonny Andersonra hajt rá, míg a Roma csak készpénzért válik meg Walter Samueltől.

A hírek szerint a Newcastle United megegyezett a Sahtar Doneck nigériai válogatott védőjével, Isaac Okoronkwóval, akinek a doneckieknél lejárt a szerződése. Az AS Roma bejelentette, hogy csakis készpénzért hajlandó megválni argentin válogatottjától, Walter Samueltől, a játékoscsere nem érdekli.

A skót Rangers letett Mario Jardel leigazolásáról, a Sporting Lisboa brazil támadója így a Tottenhamé lehet. A Rangers argentin támadója, Claudio Caniggia bejelentette, hogy távozik a skótoktól.

A Juventus több Lazio-játékos iránt is érdeklődik, a torinóiak szívesen látnák csapatukban Jaap Stamot és Bernardo Corradit, cserébe pedig Marco di Vaiót ajánlották fel a pénz mellett, de a rómaiak mestere, Roberto Mancini legszívesebben a szintén Juve-játékosnak számító, de a legutóbbi idényt a Perugiában töltő Fabrizio Miccolit szeretné megszerezni.

A Sporting Lisboa közel áll ahhoz, hogy megszerezze a görög Panathinaikosz támadóját, Nikosz Liberopuloszt. A Bayer Leverkusen érdeklődik az Udinese német támadója, Carsten Jancker iránt.

A VfB Stuttgart belarusz középpályását, Alekszander Hlebet az Arsenal és az Internazionale is szemmel tartja. A Bayern München horvát középpályását, Niko Kovacot a Hertha BSC mellett a Borussia Dortmuns is hívja.

A Valencia 16 millió eurót plusz Salvát ajánlotta fel a Mallorcának a kameruni csatárért, Samuel Eto'óért. A Mallorca egyébként a spanyolé másodosztály gólkirályjelöltjével, az Albacetében futballozó Jesús Pererával pótolhatja a támadót.

A Birmingham City megegyezett az AS Monacóval a védő Franck Jurietti leigazolásáról, aki próbajátékon győzte meg az angolokat. A Liverpool állítólag Sonny Andersonra hajt rá, amennyiben nem tudja leigazolni Djibril Cissét az Auxerre-től.