Vágólapra másolva!
A Paris Saint-Germain elismerte, hogy egyik fő célpontja a nyári átigazolási szezonban a Bordeaux portugál támadója, Pedro Pauleta. A Chelsea holland támadója, Jimmy Floyd Hasselbaink azt állítja: a klub megfelelő ajánlat esetén elengedi őt.

A Sporting Lisboa felbontotta brazil támadójának, Mario Jardelnek a szerződését, aki így szabadon igazolhatóvá vált. A Premiershipbe frissen feljutott Portsmouth a hírek szerint mindenben megegyezett a másodoszályú Crystal Palace-szal a 24 éves támadó középpályás, Hayden Mullins leigazolásáról. A Leeds Unitednél átadólistára tett ausztrál Paul Okonért a Serie A-ba felkerült Ancona jelentkezett be.

A Chelsea állítólag szívesen leigazolná az Atlético Madrid támadóját, José Marit, a spanyol klub eközben felvette a kapcsolatot a Bordeaux brazil szélsőjével, Sávióval. A Parma japán középpályását, Nakata Hidetosit a Chelsea mellett a Fulham is szeretné megszerezni.

Az Espanyol leigazolta a Racing Santander belga kapusát, Erwin Lemmenst. A VfB Stuttgart csatára, Sean Dundee az osztrák Austria Wienbe igazolt, a Werder Bremen pedig ingyen megszerezte a spanyol másodosztályú Murciában védő Andreas Reinkét.

A skót Rangerstől távozó Claudio Caniggia az argentin Independientével tárgyal. A Schalke 04 érdeklődik a Sunderland norvég csatára, Tore-Andre Flo iránt. A svájci FC Sion focistáját, William Sanout a Lens és a Sochaux is szeretné leigazolni, míg az Auxerre az FC Metz középpályását, Grégory Promentet szemelte ki.