Vágólapra másolva!
A Newcastle United két francia játékosát is felajánlotta a Paris Saint-Germiannek Ronaldinhóért cserébe: a Szarkák Olivier Bernardot és Laurent Robert-t adnák oda a brazilért.

A másodosztályú Wimbledon csatárát, Lionel Morgant a Tottenham szemelte ki. A Manchester United állítólag Roy Makaayra hajt rá, amennyiben nem tudja Ronaldinhót megszerezni. A Celtic tárgyalásban áll a Bayer Leverkusennel a török Yildiray Bastürk megszerzése miatt.

A brazil válogatott csatárt, Gilt, aki ott van a Konföderációs Kupára készülő keretben az Internazionale és az AC Milan is meg akarja szerezni. A Juventus megfigyelői a szerdai Csehország-Moldova mérkőzésen Zdenek Grygera és Stepan Vachousek teljesítményét figyelték árgus szemekkel.

A Galatasaray meghosszabbította válogatott középpályása, Hasan Sas szerződését. A Celta Vigo szeretné leigazolni az Espanyol szerb támadóját, Savo Milosevicet, míg az Espanyol a francia FC Metz középpályása, Christophe Bastien iránt érdeklődik.

A Real Madrid középpályását, Valdót, aki jelenleg kölcsönben az Osasunában szerepel, a Real Betis nézte ki. A VfB Stuttgart megszerezte a német U20-as válogatott erősségét, Philipp Lahmot.

A Werder Bremen szeretné leigazolni a görög Panathinaikosz jobbhátvédjét, Georgiosz Szeitaridiszt. A PSG megtette ajánlatát a Bastia középpályásáért, Mickael Essienért. A spanyol Deportivo az uruguayi Nacional középhátvédjét, Daniel Leitest nézte ki.