Vágólapra másolva!
Komoly portugál-olasz kapcsolat jöhet létre, ha igaznak bizonyulnak azok a hírek, miszerint a Sporting Lisboa együttese az Interrel szeretne üzletet kötni, s a portugálok Carlos Gamarrát, Nicola Ventolát és Luigi di Biagiót is szerződtetnék a milánóiaktól.

A Leeds United állítólag megfigyelőket küldött a Konföderációs-kupára, hogy a helyszínen tekintsék meg az Arsenal francia válogatott támadóját, Sylvain Wiltordot. Az Ajax Amsterdam svéd csatáráért, Zlatan Ibrahimovicért a Valencia is bejelentkezett. A brazil Santos hivatalosan is elismerte, hogy a Barcelona ajánlatot tett a fiatal támadóért, Robinhóért.

A Brescia lemondott arról, hogy leigazolja a Middlesbrough argentin középpályását, Carlos Marinellit, mert nem tudják megfizetni az angolok által kért összeget. A Sporting Lisboa az Internazionaléval szeretne üzletet kötni, a portugálok Carlos Gamarrát, Nicola Ventolát és Luigi di Biagiót is szerződtetnék a milánóiaktól. A Málaga szeretné visszacsábítani egykori támadóját, Catanhát a Celta Vigótól. Elképzelhető, hogy a Borussia Dortmund csatára, Heiko Herrlich a Bochumba igazol.

A Valencia csatáráért, Mistáért az FC Sevilla jelentkezett be, amely egyébként a manchesteri Diego Forlán iránt is érdeklődik. A Mallorca kameruni támadójának, Samuel Eto'ónak az ügynöke elmondta, hogy védence legszívesebben Angliában folytatná pályafutását.

Francia lapértesülések szerint a PSG és az Olympique Lyon kapust cserélhet: Grégory Coupet a fővárosban, Lionel Letizi pedig a bajnokcsapatban folytathatja pályafutását. A Fulham japán középpályása, Inamoto Junicsi iránt a Serie A-ba feljutott Ancona érdeklődik.

A francia L'Equipe értesülései szerint a Real Madrid Ronaldinhót is meg akarja szereni Beckham mellett. A Manchester United a napokban véglegesítheti a francia David Bellion (Sunderland) és a kameruni Eric Djemba-Djemba (FC Nantes) szerződtetését.