Vágólapra másolva!
A hírek szerint a Deportivo brazil támadója, Djalminha, aki az előző idényt kölcsönben az Austria Wienben töltötte, visszatérhet Brazíliába. A görög Olympiakosz megszerezte az Iraklisz válogatott középpályását, Ieroklisz Sztoltidiszt.

A cseh Sparta Praha és Slovan Liberec játékost cserélt: a fővárosból Michal Pospisíl költözhet Liberecbe, míg a helyére a válogatott védő, Petr Johana érkezik. A Bordeaux brazil szélsője, Sávio az Atlético Madriddal tárgyal.

A Manchester United argentin középpályása, Juan Sebastian Verón iránt a Juventus mellett az Internazionale is érdeklődik. Az Inter egyébként a hírek szerint a Lazio holland középhátvédjét, Jaap Stamot is vinné.

A Sunderland védőjét, Michael Grayt a Fulham és a Charlton Athletic is kiszemelte. A Perugia bejelentkezett az ausztrál Adelaide Sharks csatáráért, Franco Parisiért. A Blackburn olasz csatárát, Corrado Grabbit a Napoli szeretné hazacsábítani.

A Barcelona állítólag tárgyalásba kezdett a Deportivo holland támadójával, Roy Makaayjal, de a katalánok azt is elismerték, hogy érdeklődnek az FC Porto középpályása, Deco iránt is.

A Feyenoord támadóját, Pierre van Hooijdonkot a Villarreal is szeretné megszerezni. A Real Sociedad meghosszabbította norvég védője, Björn Tore Kvarme szerződését egy évvel. Az Aston Villa szeretné leigazolni a korábban a Juventus által is kiszemelt cseh védőt, Zdenek Grygerát.

A Birmingham City közel áll ahhoz, hogy megszerezze az FC Metz középpályását, Gregory Promentet. Az FC Nantes kiszemeltjei között van a legutóbbi idényben a Bastiában szerepelt támadó, Lilian Laslandes is.