Társoldalunk:

Hajdu szerződés nélkül edzhet az MTK-ban

Komoly vesesérülése és műtétje után az MTK nem ajánlott szerződést kapusának, Hajdu Attilának, ám a kék-fehér klubnál engedélyezték számára az edzéslehetőséget. Persze csak a teljes felépülését követően, ami augusztusra várható.

Pesszimista szavazás

Olvasóink nagy része szerint (2236 fő, 50.1%) csapataink - MTK, FTC, DVSC - már a nemzetközi kupasoroza-tok selejtezőiben elvéreznek.

A szavazás eredménye:
2. Valaki megéri a tavaszt (1124  21.2%)
3. MTK BL-t, Fradi UEFA-kupát nyer (745  16.7%)
4. Loki-Fradi UEFA-döntő  (357  8%)

"Amikor először meghallottam, hogy nem számítanak rám a jövőben, vagyis nem ajánlanak szerződést, valóban csalódott voltam" - kezdte a kapus, majd hozzátette. "A hétfői megbeszélésen azonban már túltettem magam ezen, és kíváncsian vártam, mire jutunk az MTK vezetőivel. Fülöp Ferenc klubigazgató aztán jelezte nekem, segítenek, hogy újra jó erőben legyek, teljes értékű munkát végezhessek, azaz tovább készülhetek a Hungária körúton."

Az MTK indoklása szerint a szakmai stáb a Videotontól visszatért Végh Zoltán, továbbá Szántai Levente és Erdélyi Miklós személyében kialakította a kapuskeretet, s nem akarnak hasonló korú hálóőröket - vagyis Hajdut és Véghet - versenyeztetni.

"Jóllehet nem erre a döntésre számítottam, azért valahol érzem az erkölcsi támogatást a klub vezetőinek a részéről. Amennyiben minden leletem negatív lesz, két hét múlva elkezdhetem az edzéseket, ám teljes értékű munkát csak augusztus végén végezhetek. Ez azt jelenti, hogy októberre nyerhetem vissza a formámat, akkor akár csapatot is kereshetek magamnak, s mivel ugye nincs szerződésem, ingyen távozhatok. Remélem, az MTK-nál épülök fel teljesen, ott, ahol megsérültem, ebben az esetben pedig elmondhatom, minden jó, ha a vége jó."

Bánki József

KAPCSOLÓDÓ CIKK