Vágólapra másolva!
AS Roma közel áll ahhoz, hogy megszerezze a mexikói Rafael Márquezt az AS Monacótól. A Blakcburn Rovers mestere, Graeme Souness szeretné megszerezni a Sunderland amerikai középpályását, Claudio Reynát.

Brazil válogatottal jelenleg a Konföderációs-kupán szereplő támadót, Ilant az Arsenal és a Manchester United is kinézte magának.

A Barcelona állítólag 15 millió eurót plusz Patrick Kluivertet ajánlotta fel a Manchester Unitednek Ruud van Nistelrooyért cserébe. Az Aston Villa 350 ezer fontot ajánlott fel a Celticnek a védő Stephen Crainey-ért.

Az Atlético Madrid bosnyák védőjét, Mirszad Hibicet a skót Rangers szemelte ki. Az Espanyol a Recreativo Huelva támadója, Raúl Molina iránt érdeklődik. A Hannover megszerezte az Austria Wien kapusát, Marc Zieglert, aki egy évre kölcsönbe érkezett a németekhez. Philippe Mexest az Arsenal mellett az AS Roma is vinné.

A Newcastle United a hírek szerint lemondott arról, hogy leigazolja a West Ham francia támadóját, Frédéric Kanoutét. A Wolfsburg dán támadóját, Peter Madsent a Bröndby és egy angol klub is szeretné leigazolni.

Corentin Martins egy évvel meghosszabbította szerződését a Strasbourgnál.