Vágólapra másolva!
Új kapust igazolt a Matáv-Sopron futballcsapata. A távközlési klub egy évre szerződtette a Videotonnál hat éven át védő, 27 esztendős Milinte Árpádot. A kapuvédő július elsején csatlakozik a majd soproni csapathoz, ugyanis a fehérvári klub az Intertotó-kupában még számít a szolgálataira.

Tizennyolc labdarúgóval kezdte meg a felkészülést az új idényre a Matáv-Sopron élvonalbeli labdarúgócsapata. A gárda új szakvezetője, Pintér Attila egyelőre még nem dolgozhatott együtt az újonnan szerződtetett Milinte Árpáddal, aki a Videoton együttesétől érkezik a nyugati végekre, ám rá még Intertotó-szereplés vár a fehérváriak színeiben.

Az első tréningen azonban így is három kapus vett részt, közülük valakire biztosan nem tart majd igényt a szakvezetés. A tavalyi keretből Jozef Majoros és Somogyi József már nem edzett, a két középpályás ugyanahhoz a csapathoz, az osztrák harmadik ligás Pandorfhoz készül. Bausz Róbert visszatért Bükről, ahol kölcsönben szerepelt, de egyelőre még szabadságát tölti.

A soproniak jelenlegi kerete
kapusok: Milinte Árpád, Farkas Balázs, Horváth Tamás, Molnár Máté
mezőnyjátékosok: Bagoly Gábor, Balaskó Iván, Csiszár Ákos, Fehér Zoltán, Horváth András, Mladen Lambulic, Bojan Lazic, Lubomir Orabinec, Pintér Zoltán, Sibalin Dániel, Sifter Tamás, Sira István, Tiber Krisztián, Tóth István, Tóth Mihály.