Vágólapra másolva!
Az AS Roma visszaszerezte egykori kapusát, Cristiano Lupatellit, aki az előző két idényben kölcsönben a Chievóban szerepelt. Az Internazionale megegyezett a Parmával: a milánóiak középpályásukért, Domenico Morfeóért a parmaiak francia játékosát, Sabri Lamouchit kapták cserébe. A Bologna védője, Giulio Falcone lett a Sampdoria hatodik új szerzeménye.

Az Ajaccio végleg megszerezte Bernard Diomede-et, aki eddig kölcsönben szerepelt a korzikai együttesnél a Liverpooltól. A Leverkusen cseh középpályása, Jan Simák kölcsönbe visszatért egykori klubjához, a Hannoverhez.

Az Arsenal csatára, Francis Jeffers elárulta, hogy legszívesebben visszatérne nevelőegyesületéhez, az Evertonhoz. Az Olympique Marseille felvette a kapcsolatot az Ajax egyiptomi csatárával, Midóval.

Az Eintracht Frankfurt megszerezte a koreai Cha Do-rit, aki az előző szezonban a Bielefeldben futballozott. A skót Rangers Javi Morenót szeretné az Atlético Madridtól megkapni Mikael Artetáért cserébe. A Real Sociedad az Alavés uruguayi támadóját, Iván Alonsót akarja megszerezni.

A Real Madrid támadója, Fernando Morientes kölcsönbe a Sevillához kerülhet. A Rayo Vallecano csapatkapitányát, Míchelt a Celta Vigo nézte ki magának. A Premiershipbe frissen feljutott Wolverhampton Wanderers kiszemeltje az olasz Atalanta védője, Cesare Natali.

Az olasz másodosztályban szereplő Palermo leigazolta a Brescia csatárát, Luca Tonit. Az Ajax a belga Genk gólvágóját, Wesley Sonckot akarja megszerezni. Az EA Guingamp elefántcsontparti csatára, Didier Drogba ötéves szerződést kötött az Olympique Marseille-jel. A PSG az AEK Athén görög válogatott csatárával, Demisz Nikolaidisszel tárgyal.