Vágólapra másolva!
Az FC Barcelona közel áll ahhoz, hogy leigazolja az AS Monaco mexikói középhátvédjét, Rafael Márquezt, akiért a készpénz mellett Philippe Christanvalt adnák cserébe a katalánok.

A Real Madrid új mestere, Carlos Queiroz a hírek szerint a Sporting Lisboa játékosával, Betóval akarja pótolni a királyi gárdától távozó Fernando Hierrót.

A Real Betis kölcsönadta portugál csatárát, Joao Tomást a Belenensesnek. Az AC Parma román támadója, Adrian Mutu iránt az AC Milan érdeklődik.

A Juventus uruguayi csatára, Marcelo Zalayeta kölcsönbe a Regginához kerülhet. Az osztrák válogatott kapusa, Alex Manninger, aki legutóbb a Torinóban védett, a Bolognához igazolt.

A PSG brazil csatára, Aloisio a Benficához vagy az Arisz Szalonikihez igazolhat. Az Everton egyik kiszemeltje a skót Livingston fiatal futballistája, Patrick Boyle. A Bolton Wanderers a török Hakan Sükürt akarja megszerezni.

Az Auxerre közel áll ahhoz, hogy megszerezze a Feyenoord afrikai szélsőjét, Bonaventure Kalout. Az Osasuna kölcsönvette a következő idényre a Hellas Verona középpályását, Julio César Pinheirót. A Middlesbrough állítólag kölcsönveheti a Laziótól Gaizka Mendietát a következő szezonra.