Vágólapra másolva!
Tovább folytatódott a tisztogatás a Videoton labdarúgócsapatánál, a klubvezetés ezúttal Tímárt és a nigériai Monyét tette szabadlistára. Az Újpest leigazolta Erős Károlyt, aki egy év után tért vissza a Megyeri útra. A Fradi két szerb játékost tesztel, Zalaegerszegen cseh középső védőt igazolhatnak.

Újabb két játékost tesztel a Ferencváros labdarúgócsapata. A két szerb futballista már együtt edzett a többiekkel: a 30 éves csatár, Zoran Ciric az előző idényben a másodosztályú Mladost Apatin együttesében szerepelt, de játszott már a Partizan Beograd együttesében is. A 23 éves Zdrovko Nedeljkovic a középpálya jobb oldalán bevethető.

A Haladás élvonalba jutott együttese hároméves szerződést kötött Dubecz Jánossal. A Kispestről igazolt harmincegy esztendős játékos több poszton is bevethető, ám vélhetően Dubecz feladata a súlyos sérülést szenvedett Árki Gábor pótlása lesz a középpályán.
Ugyancsak a szombathelyiekkel kapcsolatos információ, hogy a görögországi légióskodásból hazatért Dani Péter is bekapcsolódik a Lombard FC Haladás felkészülésébe. A gólerős támadó a télen igazolt Bükről a görög élvonalba, leigazolásáról Détári Lajos vezetőedző dönt majd.

Egyéves szünet után Erős Károly ismét az Újpest FC labdarúgója lett. A 32 éves középpályás legutóbb a Siófok, majd a Kispest-Honvéd játékosa volt. Nagy az esélye a szerződtetésre Victor Iacobnak is, a román játékos a National Bucuresti mezét cserélheti fel az Újpest színeire.

A Videoton vezetői Onyeabor Monyéval és Tímár Krisztiánnal is közölték, hogy a továbbiakban nem tartanak igényt a játékukra Székesfehérváron. Tárgyalásokat kezdtek viszont a Kispest volt labdarúgójával Herczegfalvi Zoltánnal, akivel két évre szóló szerződést kötöttek.

Zalaegerszegen Faragó, Turi és Szabó már távozott, a Bükről érkező kapus, Varga Zoltán mellett három saját nevelésű játékos Györe, Szijjártó, Szekeres számít újoncnak a keretben. A védelem közepére cseh játékost szeretne szerződtetni a klub, a próbajátékon szereplő 27 éves teplicei játékos, Miroslav Rada produkciója egyelőre elnyerte a szakvezetés tetszését.

Egy hír a másodosztályból: a REAC kétéves szerződést kötött Farkas Balázzsal, a Matáv-Sopron kapusával. A klub korábban már szerződtette a Videotontól elküldött Némedi Norbertet.