Vágólapra másolva!
Bár a bundabotrány miatt eltiltása augusztus 20-ig szól, a négy nappal későbbi görög labdarúgónyitányon már pályára léphet Tóth Norbert. A Videoton válogatott középpályását egy plusz egy évre a Panioniosz szerződtette.

Új játékosokat szerződtetett a görög labdarúgó-bajnokság ötödik helyén végzett Panioniosz együttese. A korábban Mico Smiljanicot is megszerző klub az uefa.com szerint a brazil középpályás Juliano Marinho Dos Santost egy évre kölcsönvette a dél-amerikai Ituano FC-től. Amennyiben a labdarúgó beváltja a hozzá fűzött reményeket, a klub élhet opciós jogával, s újabb két évre meghosszabbíthatja a kontraktust. A másik új játékos a Videoton válogatott középpályása, Tóth Norbert. A 27 éves középpályása szerződése június 30-án járt le a székesfehérváriaknál, s azt nem hosszabbították meg. "Más ajánlataim is voltak, de a görögöké felelt meg a leginkább" - mondta az MTI-nek a futballista, aki egy plusz egy éves szerződést kötött.

A görög bajnokság augusztus 24-én kezdődik, így Tóth Norbert szereplését semmilyen veszély nem fenyegeti, noha a Magyar Labdarúgó Liga fegyelmi bizottsága június 13-án félrevezetés miatt augusztus 20-ig eltiltotta. Az ügy a május 14-i Videoton - Kispest-Honvéd találkozó után robbant ki vesztegetés gyanújával.

A klub korábban már megállapodott a Zaglebie Lubin támadójával, Arkadiusz Klimekkel és a lengyel válogatottban is szerepelt Adam Majewskivel (Legia Warszawa). Tavaly már volt egy magyar származású labdarúgója az együttesnek, itt játszott ugyanis Pinte Attila, aki végül csak az UEFA segítségével tudta hivatalosan is felbontani szerződését a görög klubbal.