Vágólapra másolva!
Az Arsenal ukrán védőjét, Oleh Luzsnyijt a Premiership újonca, a Wolverhampton Wanderers akarja leigazolni, s a Farkasok a Sparta Praha középpályását, Richard Dostáleket is szeretnék megszerezni. A Fulham a hírek szerint a Feyenoord csatárát, Pierre van Hooijdonkot szemelte ki, az angol csapat középpályását, Sean Davist viszont az Everton környékezte meg. Az Ajax megegyezett a belga Genkkel a csatár Wesley Sonck leigazolásáról.

A Lazio védője, Giuseppe Favalli kijelentette, hogy távozni szeretne a rómaiaktól. A Manchester City szeretné megszerezni a Milantól José Marit és Fabricio Coloccinit, akik az előző idényben kölcsönben az Atlético Madridnál szerepeltek.

A Genk csapatkapitányát, az ausztrál Josip Skokót a török Genclerbirligi happolta el az Aston Villa elől. A hírek szerint a Chelsea is bejelentkezett a PSG braziljáért, Ronaldinhóért. A Valencia jobbhátvédje, Anthony Reveillere visszatért a Stade Rennes-hez, miután lejárt a kölcsönszerződése.

Az Atlético Madrid legújabb kiszemeltje az argentin River Plate játékosa, Matías Lequi. A Málaga a PSV Eindhoven focistájával, Arnold Brugginkkal tárgyal. A Sochaux válogatott középpályásával, Benoit Pedrettivel az Olympique Marseille vette fel a kapcsolatot.

Japán sajtóértesülések szerint a Milan szeretné megszerezni Nakata Hidetosit a Parmától, és a készpénz mellett játékosokat (a hírek szerint Samuel Dalla Bonát vagy Fabrizio Coloccinit) is odaadná a parmaiaknak.

A Paris Saint-Germain mégsem igazolta le a görög Demisz Nikolaidiszt, mivel az AEK Athén támadója nem felelt meg az orvosi vizsgálaton - a párizsiak új kiszemeltje a PSV csatára, Jan Vennegoor of Hesselink.