Vágólapra másolva!
A hírek szerint a Harry Kewellért folytatott versenyfutást a Liverpool nyerheti meg, a Vörösök hétmillió fontot ajánlottak a Leedsnek a játékosért. A Racing Genk visszautasította a Wolverhampton Wanderers ajánlatát a csatár Cedric Rousselért.

A Chelsea állítólag hajlandó lenne harmincmillió fontot ajánlani az Evertonnak Wayne Rooney-ért, a Manchester United argentin középpályását, Juan Sebastian Verónt pedig 15 millió fontért venné meg.

Az SC Bastia kiszemeltje a Bursaspor török válogatott támadója, Okan Yilmaz. A Chelsea holland szélsőjéért, Boudewijn Zendenért az Internazionale és a Lazio is bejelentkezett.

A Liverpool német középpályását, Dietmar Hamannt az Aston Villa akarja megszerezni. A Tottenham közel áll ahhoz, hogy leigazolja a másodosztályú Wimbledon középpályását, Lionel Morgant.

A Middlesbrough argentin középpályását, Carlos Marinellit az Atlético Madrid és az Ancona is le akarja igazolni. A Paris Saint-Germain felvette a kapcsolatot a Deportivóval az uruguayi csatár, Walter Pandiani leigazolása okán.

Az Olympique Marseille mindenben megegyezett az Ajax Amsterdammal az egyiptomi Mido szerződtetéséről. A Liverpool legújabb kiszemeltje a koreai válogatott Lee Eul-yong.

A Southampton érdeklődik a francia élvonalba most feljutott FC Metz fiatal csatára, Emanuel Adebayor iránt. A Blackburn Rovers a Feyenoorddal tárgyal az ausztrál Brett Emertonról.

Az FC Nantes-nál két szenegáli focista szerepel próbajátékon: Diene Faye és Sheik Diop is a Közel-Keleten játszott az utóbbi időben.