Vágólapra másolva!
Florentino Perez, a Real Madrid mindenható elnöke bejelentette, hogy nem igazolják le a Paris St. Germain és a brazil válogatott irányítóját, Ronaldinhót.

"Nem veszünk több új játékost, számunkra befejeződött az átigazolási szezon, ez már biztos" - mondta Perez, akinek e bejelentése nyomán szinte biztosra vehető, hogy a brazil csillag a Manchester Unitedban folytatja pályafutását. Ezt az is mutatja, hogy a francia sajtó néhány napja majdhogynem kész tényként közölte: a Bordeaux gólkirálya, a portugál Pauleta Párizsba költözik.

A Ronaldinho-üzlet meghiúsulása ellenére a Real új edzője, Carlos Queiroz nem lehet elégedetlen, hiszen az angol válogatott csapatkapitánya, David Beckham mellett a madridi gárda az Independientétől megszerzi az argentin válogatott 22 éves középhátvédjét, Gabriel Militót is. A fiatal játékosnak az idény végén elküldött Fernando Hierro pótlása lesz a feladata. Milito a jövő héten utazik Madridba, hogy részt vegyen a szokásos orvosi vizsgálatokon, majd ha mindent rendben találtak nála, már alá is írhatja szerződését.

A Manchester United másodedzőjéből lett Real-mester nagyon örül az argentin hátvéd érkezésének: "Fantasztikus igazolás" - jelentette ki. "Félelmetes, ahogyan a labdával bánik, ezenkívül gyors, erős és igazi harcos."