Vágólapra másolva!
A Feyenoord eladta ausztrál középpályását, Brett Emertont a Blackburn Roversnek, viszont megszerezte a Partizan Beograd fiatal szerb támadóját, Danko Lazovicot. A veterán horvát középpályás, Robert Prosinecki az szlovén Olimpija Ljubljanából az NK Zagrebbe igazolt.

A hírek szerint a West Ham United elfogadta a Chelsea ajánlatát fiatal védőjéét, Glen Johnsonért.

A Chelsea ezen kívül Geremit is meg akarja szerezni a Real Madridtól. A Bolton Wanderers kiszemeltje a Kaiserslautern lengyel válogatott védője, Tomasz Klos.

A Hambuger SV átadólistára tett argentin középpályásáért, Cristián Ledezmáért a mexikói bajnok Monterrey jelentkezett be. Király Gábor 2006-ig meghosszabbította szerződését a Herthánál.

A Kaiserslautern négyéves szerződést ajánlott a Wisla Kraków lengyel középpályásának, Kamil Kosowskinak. A Tottenham szeretné megszerezni Scott Parkert a Charltontól, és cserébe a készpénz mellett Matthew Etheringtont ajánlotta fel.

A Paris Saint-Germain 12 millió euróért megszerezte a Girondins Bordeaux portugál támadóját, Pedro Pauletát. Az Empoli leigazolta a Torino veterán portását, Luca Buccit, és Paolo Tramezzanit is meg akarja szerezni az Atalantától.

Az Arisz Szaloniki szeretné hazacsábítani az Ajax Amsterdamtól Nikosz Mahlaszt. A Valencia végül mégis megszerezte Claudio Lópezt a Laziótól. A Valladolid a Rayo Vallecano orosz középhátvédjét, Viktor Onopkót akarja leigazolni.

A Real Betis felvette a kapcsolatot az Alavés középpályásának, Rubén Navarrónak a képviselőivel. A Barcelona holland középhátvédje, Frank de Boer a Galatasaray felé tart.

A VfB Stuttgart állítólag érdeklődik a Bolton Wanderers nigériai játékmestere, Jay-Jay Okocha iránt. A Lazio közel áll ahhoz, hogy megszerezze David Pizarrót az Udinesétől, illetve Ousmande Dabót az Atalantától.