Vágólapra másolva!
A Blackburn United visszautasította a Chelsea 17 millió fontod ajánlatát az ír szélsőért, Damien Duffért. A Birmingham City átadólistára tette a szenegáli Aliou Cissét, aki nem érkezett meg időben nyári szabadságáról.

A Leicester City megszerezte a francia középpályást, Lilian Nalist a Chievo Veronától. A spanyol Sevilla állítása szerint az Arsenal tízmillió fontot ajánlott a 19 esztendős csatárárt, Antonio Reyesért. A Perugia leigazolta az angol másádosztályban szereplő Coventry City fiatal támadóját, Jay Bothroydot. A Modena szerződtette a Cagliari francia védőjét, Francois Modestót.

A veterán svéd középpályás, Jesper Blomqvist a szezon végéig a Djurgardenhez írt alá. A West Ham United támadóját, Les Ferdinandot a Fulham és a Leicester City is csábítja. A Manchester United állítólag tízmillió fontot plusz Diego Forlánt ajánlotta fel a Real Betisnek Joaquínért. A Lazio Adrian Mutut szeretné leigazolni a Valenciának eladott Claudio López helyére.

Az Atlético Madrid megszerezte az AEK Athén támadóját, Demisz Nikolaidiszt. Ahogyan azt várni lehetett, a River Plate középpályása, Andrés d'Alessandro a német Wolfsburgba szerződött. Spanyol értesülések szerint a Primera División újonca, az Albacete közel áll ahhoz, hogy leigazolja a brazil gólvágót, Mario Jardelt.

A Hansa Rostock legújabb kiszemeltje a dán Akademisk BK svéd védője, Christian Karlsson. Az Auxerre megszerezte a Feyenoord elefántcsontparti szélsőjét, Bonaventure Kalou-t. A Sedan kameruni válogatott középpályása, Modeste Mbami mindenben megegyezett a Wolverhampton Wanderersszel. A brazil lapok szerint az Atlético Paranaense válogatott középpályása, Kléberson a Manchester Unitedbe igazolhat. Az Udinese az argentin San Lorenzo középpályását, Leandro Romagnolit szemelte ki.