Vágólapra másolva!
A Blackburn Rovers végre megszerezte a Rangers csapatkapitányát, az olasz Lorenzo Amorusót. A Leeds United a hírek szerint bejelentkezett az Atlético Parananense válogatott középpályásáért, Klébersonért.

A francia másodosztályú Amiens védekező középpályása, Youness Bengelloun próbajátékon szerepel az Aston Villánál. A Birmingham City 250 ezer fontot ajánlott a Wimbledon kapusáért, Kelvin Daviesért.

Az Atlético Madrid román védője, Cosmin Contra szívesen igazolna az AS Romába. A Bolton Wanderers tárgyalásba kezdett a Barcelonával annak érdekében, hogy kölcsönvegye a katalánok francia védőjét, Philippe Christanvalt.

Az Atlético Madrid legújabb kiszemeltje az Everton dán középpályása, Thomas Gravesen. A Bologna szeretné megszerezni az AC Milan mellőzött középpályását, Samuel Dalla Bonát, illetve az Internazionale argentin focistáját, Andrés Guglielminpietrót.

A VfL Wolfsburg leigazolta az Energie Cottbus bosnyák támadóját, Marko Topicsot. A VfB Stuttgart az argentin Vélez Sarsfield középpályásával, Emanuel Centuriónnal szeretne erősíteni.

Az FC Sevilla 2010-ig meghosszabbította fiatal támadója, José Antonio Reyes szerződését. A Racing Strasbourg közel áll ahhoz, hogy leigazolja a szerb Obilic válogatott középpályását, Milan Obradovicot.

Az Olympique Marseille Mido után újabb egyiptomi focistát szeretne igazolni, a klub kiszemeltje a Zamalek fiatal csatára, Mahmoud Abel Razek, művésznevén Shikabala. Az Ancona megegyezett a Bröndby középpályásával, Mads Jörgensennel, aki az Udinesében futballozó Martin Jörgensen öccse.