Vágólapra másolva!
Tovább erősödik a ETO FC kerete, a zöld-fehér labdarúgócsapat ugyanis szerződtette az egykoron Győrben már megfordult Vasile Miriutát. A válogatott középpályás három évre kötelezi el magát új együttesében.

A pletykák valósággá váltak, a Győr labdarúgócsapata szerződtette Vasile Miriutát. A Bundesliga másodosztályában szereplő Duisburg együttesének 2003-2004-es csapatképén már nem szerepel a középpályás, aki komoly ajánlatot kapott Magyarországról. Az ETO FC szakvezetője, Varga Zoltán korábban már dolgozott "Lacival" a Ferencvárosnál, most erre Győrött is alkalma lehet.

A csapat egyébként is teljesen átalakul, hiszen a Vasashoz szerződött Baranyai, Füzi Krisztián, Weitner trió mellett eddig csak Szanyó (Újpest) talált magának élvonalbeli csapatot. Erős Gábor Pécsett edz, az ifjúsági válogatott Lakatos a DAC-hoz igazol, míg a huszonötszörös magyar válogatott Mracskó az NB III-as Gyirmótot erősíti a jövőben. Baumgartner Attila, Hucika, Karabatic, Milaimovic, Vukosavljevic, Kardos, Lakos és Preisinger szabadlistára került.

A győri gárda a héten két edőmeccset is játszik: szerdán 17 órakor Pápán, majd szombaton 19 órakor Neudorfban egyaránt a török kupagyőztes Trabzonspor lesz az ellenfél.