Vágólapra másolva!
Egybehangzó angol és francia médiaértesülések szerint már szerdán, de legkésőbb péntekig a Manchester United labdarúgója lehet a világbajnok Ronaldinho és Kléberson.

A Paris Saint-Germain egyik illetékese elmondta: az angolok 21 millió fontos ajánlata már elfogadható Ronaldinhóért. A L'Equipe úgy tudja, hogy a MU illetékesei szerdán a francia fővárosban véglegesítik az üzletet Francis Graille PSG-elnökkel.

Kléberson jövője is eldőlt, s a brazil középpályás napokon belül Manchesterbe repül, hogy elvégezzék a szerződéskötéshez nélkülözhetetlen orvosi vizsgálatokat. A klasszis eddigi klubja, az Atletico Paranaense valószínűleg ötmillió fonthoz jut az átigazolás révén.

Szinte biztos, hogy az ír válogatott egyik kulcsemberének számító Damien Duff a Chelsea-hez igazol, miután a Blackburn elfogadta a londoniak ajánlatát.

A fővárosi elitklub korábbi három megkeresését még elutasította a 24 éves középpályás eddigi egyesülete, a negyedikre viszont már nem tudott nemet mondani. Azonban ez még nem jelent egyértelműen üzletkötést, mert a Chelsea-nek még a futballistával is meg kell egyeznie.

Angol lapértesülések szerint a londoniak több mint 17 millió fontot fizetnének Duffért, aki Roman Abramovics orosz olajmilliárdos harmadik szerzeménye lenne. Eddig Geremi (Real Madrid) és Glen Johnson (West Ham) került a Stamford Bridge-re.