Vágólapra másolva!
A Borussia Dortmund a hírek szerint a francia Guillaume Warmuz-zel pótolhatja az Arsenalba tartó Jens Lehmannt. A Barca argentin középpályása, Juan Román Riquelme szeretne visszatérni korábbi klubjához, a Boca Juniorshoz.

A Real Madrid tartalékcsatárát Totét a Real Betis és az FC Sevilla is hívja. A Deportivo kiszeemeltje a Real Valladolid középpályása, Fernando Sales. A Mallorca a holland Arnold Brugginkkal szeretné pótolni Samuel Eto’ót.

A Southampton megtette végső ajánlatát a Real Sociedad szélsőjének, Javier de Pedrót. A Wolverhampton Wanderers a Tottenham norvég csatárát, Steffen Iversent akarja megszerezni. A PSV Eindhoven szeretné hazacsábítani az Arsenal holland középpályását, Giovanni van Bronckhorstot.

Az Aston Villa 3,1 millió eurót fizetett a Sunderland válogatott középpályásáért, Gavin McCannért. A Charlton Athletic állítólag a másodosztályú Watford támadóját, Tommy Smithet akarja leigazolni. A Portsmouth bejelentkezett a Millwall ír szélsőjéért, Steven Reidért. A VfB Stuttgartot hírbe hozták a Tottenham ukrán támadójával, Szerhij Rebrovval.

A Serie A újonca, a Siena próbajátékra hívta a svéd csatárt, Magnus Powellt. Az FC Sevilla megszerezte a brazil olimpiai válogatott Julio Baptistát a Sao Paulótól. A Real Zaragoza egy évre kölcsönadta a brazil Corinthiansnak szélsőjét, Jamellit.

Az Olympique Lyon még mindig Sonny Anderson utódját keresi, a legújabb kiszemeltek: Roberto Nanni (Vélez Sarsfield), Ailton (Werder Bremen) és Darko Kovacevic (Real Sociedad).