Vágólapra másolva!
Az AS Roma visszautasította a Chelsea 17,5 millió fontos ajánlatát a brazil középpályásért, Emersonért. A Real Madrid brazil középpályása, Flávio Conceicao az angol Middlesbrough helyett a német Borussia Dortmundot választotta - a Boro új kiszemeltje az Internazionale francia játékosa, Stéphane Dalmat.

A Blackburn Rovers leigazolta a Milwall ír válogatott szélsőjét, Steven Reidet 2,5 millió fontért.

A Premiership újonca, a Wolverhampton Wanderers a Sunderland középhátvédjét, Jody Craddockot szeretné megszerezni. A Birmingham City az Arsenal csatárát, Francis Jefferst csábítja.

A Lazio csatára, Enrico Chiesa közel áll ahhoz, hogy az újonc Sienába igazoljon. Az RC Lens visszautasította a Manchester City ajánlatát támadó középpályásáért, Antoine Sibierskiért.

A spanyol élvonal újonca, a Murcia az argentin támadót, Juan Pablo Esnaídert szemelte ki. A Kaiserslautern brazil légiósa, Ratinho a kínai Shenyang Jindéhez igazolt. A Manchester United fiatal skót középpályása, Michael Stewart kölcsönbe a másodosztályú Nottingham Foresthez került.

A Paris Saint-Germain most már nem Hakan Yakint, hanem a brazil Kakát akarja leigazolni az irányítói posztra. A francia csatár, Tony Vairelles a Bolton Wanderersszel tárgyal.