Vágólapra másolva!
A legutóbbi angliai futballhírek még arról szóltak, hogy a Manchester United karmesterének, Juan Sebastian Verónnak esze ágában sincs elhagyni a klubot, most azonban úgy tűnik, hogy az argentin sztár a bajnokcsapat helyett mégiscsak a Chelsea-ben folytatja.

A The Guardian című napilap úgy tudja, hogy a vételárban már meg is egyeztek a felek - ami 15 millió fontot jelent -, és már csak Verón aláírása hiányzik az átigazoláshoz. "Ha Sebának tetszik a Chelsea ajánlata, akkor elhagyja Manchestert" - nyilatkozta a játékos menedzsere, Fernando Hidalgo.

Az alapkérdés természetesen az, hogy Verón valóban elfogadja-e a londoniak ajánlatát, vagy marad főleg azután, hogy néhány nappal ezelőtt Alex Ferguson, a Manchester United szakvezetője kijelentette: az argentin mindig is az egyik kedvenc játékosa volt, és az idei szezonban is fontos szerepet szán neki a csapatban.

Ha Verón tényleg elhagyja a Unitedet, akkor Roman Abramovics, a Chelsea friss orosz tulajdonosa az eddigi legnagyobb erősítésnek örvendhet, hiszen eddig Glen Johnsont, Damein Duffot, Wayne Bridge-et és a kameruni Geremit tudta megszerezni, akik Verónhoz képest alacsonyabb "fokon" helyezkednek el a nemzetközi futballranglétrán.