Vágólapra másolva!
A Villarreal leigazolta az Espanyol középpályását, Rogert, akinek lejárt a szerződése a barcelonaiaknál. A Blackburn védője, John Curtis a Leicester Cityvel tárgyal. Az AS Roma brazil középpályása, Emerson kijelentette, hogy esze ágában sincsen a Chelsea-be igazolni.

A skót Rangers szélsője, Neil McCann a Southamptonnal vette fel a kapcsolatot. A Perugia két szélső középpályását, Zé Mariát és Fabio Grossót a Tottenham és az Everton is kinézte magának.

A Chievo Verona középpályásáért, Simone Perrottáért az Internazionale és a Juventus folytat versenyfutást. A spanyol másodosztályú Tenerife megszerezte a Valencia veterán szerb középhátvédjét, Miroslav Djukicot.

A Lazio szeretné hazacsábítani a Monacónál csak tartaléknak számító támadót, Marco Simonét. A Leeds United közel áll ahhoz, hogy megszerezze a PSG középpályását, Didier Domit.

A Real Valladolid szeretné leigazolni a másodosztályból frissen kiesett Real Oviedo támadóját, Roberto Losadát. A Hansa Rostock a Hertha BSC védőjét, Denis Lapaczinskit szeretné kölcsönvenni. Az Auxerre középpályása, Amdy Faye hamarosan az angol bajnokság újoncához, a Portsmouth-hoz igazolhat.

Az AS Monaco argentin játékmestere, Marcelo Gallardo valószínűleg visszatér egykori klubjához, a River Plate-hez. A Werder Bremen szeretné meghosszabbítani szerb védője, Mladen Krstajic szerződését.

Az Olympique Marseille bejelentkezett a Strasbourg védőjéért, Habib Beyéért, a kameruni Salomon Olembét viszont a Valladolid vinné az OM-ből. Angliában egyre többen pletykálnak arról, hogy a Manchester United le fogja igazolni az élvonalból idén kiesett West Ham United csatárát, Jermaine Defoe-t.

A skót Rangers megszerezte Paolo Vanolit a Bolognától. Az Internazionale elbocsátott portugál szélsőjét, Sérgio Conceicaót a Sporting Lisboa szerezte meg. A Tottenham Hotspur, ahogyan az várható volt, leigazolta a West Ham francia csatárát, Frédéric Kanoute-ét.