Vágólapra másolva!
Két döntetlen után a Balaton FC hazai pályán 2-0-ra legyőzte a 62. perctől emberhátrányban játszó Lombard FC Haladás együttesét az Arany Ászok Liga harmadik fordulójának nyitómérkőzésén.

Arany Ászok Liga, harmadik forduló:
Balaton FC - Lombard FC Haladás 2-0 (1-0)
Siófok, 3000 néző, V: Világi
Balaton FC: Csernyánszki - Radics, Hegedűs, Kuttor, László (Kőrösi, 76.) - Györök (Mészáros, 69.), Kovács P., Vörös, Usvat - Sitku (Filipovic, 66.), Csordás
Lombard FC Haladás: Balogh T. - Farkas A., Lőrincz, Farkas V. - Kaj (Kovács A., 46.), Horváth R. (Zöld 61.), Dubecz (Czeglédi, 46.), Szabó - Kincses, Tüske, Tóth P.
gól: Györök (16., 11-esből), Filipovic (88.)
kiállítva: Czeglédi (62.)
sárga lap: Györök (43.), László (65.), Csordás (91.), illetve Lőrincz (15.), Horváth R. (19.), Czeglédi (55., 62.)

16. perc: Bal oldali szöglet után Lőrincz a 16-oson belül lerántotta Vöröst, Világi 11-est ítélt. Györök végezte el a büntetőt, s a jó irányba vetődő Balogh mellett a jobb alsó sarokba lőtt (1-0).

62. perc: Czeglédi nem engedett elvégezni egy szabadrúgást a félpályánál, ezért sárga lapot kapott, s mivel a bíró korábban már figyelmeztette, mehetett is zuhanyozni a mindössze 17 perce pályán lévő játékos.

88. perc: Vörös végzett el szabadrúgást jobbról, beívelésére Filipovic érkezett, és a bal felső sarokba fejelt (2-0).

90. perc: A siófoki 16-os jobb sarkától végzett el szabadrúgást Tóth P., lövése után a felső lécen csattant a labda.

A gólig a siófokiak uralták a játékot, ezután azonban egyértelműen a Lombard kezdeményezett többet. A vendégek elsősorban pontrúgásokból és beívelésekből próbálták bevenni a kaput, de kísérleteik nem jártak eredménnyel.

A szünet után a kiállítás megpecsételte a szombathelyiek sorsát, akik ugyan nem adták fel a küzdelmet, de a Siófoknak végül egy szép fejessel sikerült bebiztosítania győzelmét.