Vágólapra másolva!
A hírek szerint a Fulham kapusa, Edwin van der Sar távozni akar a londoniaktól. A Chelsea francia középhátvédje, Marcel Desailly hamarosan meghosszabbíthatja szerződését. A Bolton Wanderers spanyol védője, Iván Campo cáfolta, hogy a Mallorca érdeklődik iránta.

Az olasz Modena dán portása, Rune Pedersen próbajátékon szerepel az angol Portsmouth-nál, míg a skót csatárt, Kris Boydot a Wolverhampton Wanderers teszteli.

A Barca vezetősége kijelentette, hogy hajlandóak meghallgatni a Manchester United ajánlatát Carles Puyolért. A Mallorca kameruni csatárát, Samuel Eto'ót a hírek szerint a Lazio is vinni akarja.

A mallorcaiak egyébként bejelentkeztek az Atlético Madrid középpályásáért, Movilláért. A Real Madrid középpályásáért, Albert Celadesért a Real Zaragoza érdeklődik. Egyes források szerint a Manchester United megegyezett a Sporting Lisboával a fiatal csatár, Cristiano Ronaldo leigazolásáról, a focista vételára 11 millió euró lehet.

A Manchester City a Barcelona holland védőjét, Michael Reizigert szemelte ki, akitől a katalánok hajlandóak is lennének megválni. A Celtic ír középpályását, Colin Healyt a Sunderland és a Leeds United is meg akarja szerezni.

Az Olympique Marseille felbontotta lengyel középpályása, Piotr Swierczewski szerződését. A Celta Vigo bejelentkezett a Chelsea finn csatáráért, Mikael Forssellért. A Barcelona még egy védőt szeretne igazolni, a jelölt a Sporting Lisboa focistája, Beto.

A volt kaiserslauterni portás, Georg Koch próbajátékon szerepel a spanyol bajnokság újoncánál, a Murciánál. A Málaga a Barcelona középcsatárát, Danit szeretné leigazolni.