Vágólapra másolva!
A Chelsea francia középhátvédje, Marcel Desailly egy évvel meghosszabbította szerződését, amely így 2005-ig köti a Stamford Bridge-re. Az angol lapok szerint a Liverpool bejelentkezett a Valencia argentin középhátvédjéért, Roberto Ayaláért.

A Wolverhampton állítólag a Manchester City kameruni védőjét, Lucien Mettomót szemelte ki. A Parma a Chelsea-nek eladott Adrian Mutu utódját keresi, a legfőbb kiszemelt a pletykák szerint az Inter uruguayi focistája, Álvaro Recoba.

A Mallorca kameruni csatáráért, Samuel Eto'óért az Arsenal is bejelentkezett, az Ágyúsok állítólag a készpénz mellett Sylvain Wiltordot is felajánlották a spanyoloknak.

Az Auxerre támadóját, Oliver Kapót a Middlesbrough és a Southampton is meg akarja szerezni. A Barcelona leigazolta a Real Valladolid fiatal középhátvédjét, Máriót. A Hannover kölcsönadta cseh csatárát, Jiri Kaufmannt a másodosztályú Energie Cottbusnak.

A Blackburn Rovers mestere, Graeme Souness cáfolta, hogy le akarja igazolni az Aston Villa csatárát, DariusVassellt. A Villarreal átadólistára tette középpályását, JorgeLópezt. A Charlton Athletic leigazolta a West Ham United olasz csatárát, Paolo di Caniót.