Vágólapra másolva!
A Middlesbrough a hírek szerint bejelentkezett a Lazio spanyol középpályásáért, Gaizka Mendietáért. Az Everton végleg megszerezte a csapatnál eddig csak kölcsönben lévő kínai Li Tiét, aki hároméves szerződést kötött a liverpoliakkal. A klub egyébként szeretné leigazolni az Olympique Lyon csatárát, Tony Vairelles-t is.

A Manchester United összesen 25,9 millió eurót fizetett ki két focistáért: a Sporting Lisboától a fiatal csatár, Cristiano Ronaldo érkezett, az Atlético Paranaensétől pedig a brazil válogatott középpályás, Kléberson.

A Paris Saint-Germain szeretné megszerezni a Lille védőjét, Eric Abidalt, akit máris az új Lilian Thuramnak neveznek Franciaországban. A Tottenhamet a Perugia brazil középpályásával, Zé Mariával hozták kapcsolatba.

A Modena francia csatárát, Diomansy Kamarát a Lazio és a Parma is kiszemelte magának. A Málaga CF bejelentkezett a Manchester City csatáráért, Paulo Wanchope-ért.

A Leeds United megegyezett az Olympique Marseille-jel Lamine Sakho leigazolásáról. Az OM legújabb kiszemeltje egyébként a Sparta Praha támadója, Libor Sionko.

A Wolverhampton Wanderers közel áll ahhoz, hogy leigazolja a Manchester City kameruni védőjét, Lucien Mettomót. Az 1. FC Köln szerződtette a lengyel válogatott védőt, Tomasz Klost, aki legutóbb a Kaiserslauternben szerepelt.

A spanyol bajnokság újonca, a Murcia megszerezte a Primera Divisiónból kiesett Rayo Vallecano csapatkapitányát, Míchelt. Az Arsenal két francia focistája, Patrick Vieira és Robert Pires is meghosszabbította szerződését: előbbi 2007-ig, utóbbi 2006-ig írt alá.