Vágólapra másolva!
A Fulham tárgyalásban áll a Sunderland amerikai válogatott középpályásával, Claudio Reynával. A Portsmouth a Leeds United ír válogatott védője, Ian Harte iránt érdeklődik. A Leeds egyébként a hírek szerint a Nottingham csatárára, David Johnsonra vetett szemet.

A Chelsea a spanyol napilap, a Marca értesülései szerint felvette a kapcsolatot a Real Madrid francia középpályásával, Claude Makelelével.

A spanyol bajnokság újonca, a Murcia szeretné megkapni a Real Madridtól a brazil középhátvédet, Julio Césart, aki legutóbb kölcsönben az Austria Wienben játszott.

A Lazio középpályása, Dino Baggio lehet, hogy mégis a Wolverhampton Wanderersbe igazol. A Barcelona mestere, Frank Rijkaard állítólag mindenképpen szeretné a csapatában látni a Juventus középpályását, Edgar Davidst.

A Juve eközben állítólag bejelentkezett a River Plate fiatal csatáráért, Fernando Cavenaghiért. Az Inter támadója, Mohammed Kallon az AC Parma felé kacsintgat.

A Valencia középhátvédje, Roberto Ayala kijelentette, hogy esze ágában sincsen a Liverpoolba igazolni, mint ahogyan az a lapokban megjelent. A Real Betis érdeklődik a brazil Sao Paulo támadója, Luis Fabiano iránt.