Vágólapra másolva!
A legújabb divat szerint többek klubja többek ajánlatát is elfogadta, így a többeknek kell eldönteni, hová is akarnak igazolni.

A Hamburger SV mestere, Kurt Jara egy vérbeli szélsővel szeretne erősíteni, kiszemeltje pedig nem más, mint a Chelsea dán focistája, Jesper Grönkjaer.

A Borussia Mönchengladbach a Lokomotiv Moszkva szerb védőjével, Milan Obradoviccsal szeretné pótolni a sérült Bradley Carnellt.

A france Rennes kölcsönadta uruguayi védőjét, Andrés Fleurquínt a spanyol másodosztályú Córdobának.

A Tottenham bejelentkezett a Lens szenegáli középpályásáért, Pape Bouba Diopért, és ötmillió fontot ajánlott a Perugiának Zé Mariáért.

A Charlton Athletic a Chelsea holland középpályását, Boudewijn Zendent vinné, aki iránt az Ajax is bejelentkezett.

A Valencia megszerezte a Villarreal középpályását, Jorge Lópezt. A skót Rangers visszautasította a Blackburn Rovers tízmillió fontos ajánlatát Barry Fergusonért.

A Southampton leigazolta a Sunderland csatárát, Kevin Phillipset.

A Fulham az Everton és a Middlesbrough ajánlatát is elfogadta középpályásáért, Sean Davisért - így az utánpótlás-válogatott focistának kell eldöntenie, hogy hová igazol.

A Middlesbrough megtette az ajánlatát Gaizka Mendietáért a Laziónak - akárcsak az Atlético Madrid és az Athletic Bilbao.

A Lazio csatárt szeretne igazolni: a kiszemeltek között van az Udinese focistája, Roberto Muzzi, illetve a Kaiserslautern játékosa, Miroslav Klose.

A Manchester United szerdai edzőmeccsen Mickael Silvestre kisebb sérülést szenvedett, amelynek nyomán felmerült, hogy a Vörös Ördögök a Real Madrid jobbhátvédjével, Michel Salgadóval pótolhatják a franciát.

A Villarreal argentin csatára, Martín Palermo a portugál Sporting Lisboába igazolhat.

A Parma állítólag szívesen megszerezné a japán Cerezo Osaka 21 éves középpályását, Okubo Jositót.

A Portsmouth leigazolta a West Ham United francia védőjét, Sébastien Schemmelt.