Vágólapra másolva!
Róth Antal, a magyar olimpiai (U21-es) labdarúgó-válogatott szövetségi edzője kijelölte keretét a keddi szlovéniai barátságos mérkőzésre. Nincs benne légiós, először van ott viszont a soproni Sifter és a ferencvárosi, pár napja magyar Leandro.

Róth ezúttal nem számított a külföldön játszó játékosokra, bekerült azonban a keretbe a Matáv-Soponban szereplő Sifter Ádám (először kapott meghívót) és szintén a csapat tagja a ferencvárosi, brazil származású Leandro, aki kedden tett állampolgári esküt.

A találkozót az előzetesen megadott helyszínnel (Beltincivel) ellentétben Krizevciben játsszák 16.30-tól (augusztus 19., kedd). A magyar csapat tagjai vasárnap találkoznak Budapesten, s innen Muraszombatba utaznak.

A mérkőzésnek azért van nagy jelentősége Róth Antal együttese számára, mert ezt követően legközelebb Lettországban lép pályára olimpiai és Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen.

A válogatott jelenleg Lengyelország mögött a második helyen áll a csoportban, megelőzve a svédeket, a letteket és San Marinót.