Vágólapra másolva!
Angol lapértesülések szerint a Chelsea labdarúgócsapata megpróbálja leigazolni az olasz Internazionale argentin csatárát, Hernan Jorge Crespót.

A 28 éves támadó szerződtetése azért sem tűnik lehetetlennek, mert szoros barátság fűzi a londoniak új szerzeményéhez, Juan Sebastian Verónhoz, másrészt mindkét játékosnak Fernando Hidalgo a menedzsere.

A Chelsea korábban már megpróbált egy másik Internazionale-játékost, Christian Vierit magához édesgetni, ám az olaszok semmi pénzért sem voltak hajlandóak megválni gólfelelősüktől.

"Csak most jöttem haza a nyaralásomból, ezért nem kívánok a jövőmmel foglalkozni, de hallottam, hogy a Chelsea és az FC Barcelona is érdeklődik irántam. Ha hivatalosan megkeresnek, akkor mindenképpen átgondolom a dolgot" - kommentált Crespo.

Az új tulajdonos, a július elején érkezett orosz Roman Abramovics "uralkodása" alatt eddig a román Adrian Mutut (15,8 millióért az AC Parmától), az argentin Juan Sebastian Verónt (15, Manchester United), Joe Cole-t (6,6, West Ham United), az ír Damien Duffot (17, Blackburn Rovers), Glen Johnsont (6, West Ham United), a kameruni Geremit (6,9, Real Madrid) és Wayne Bridge-t (7, Southampton) szerezte meg a klub.