Vágólapra másolva!
Nem nyugszik a Chelsea orosz klubtulajdonosa. Abramovics legújabb kiszemeltje az Inter-csatár, Hernan Crespo mellett a Betis szélsője, Joaquín. A MU jövőre a Porto játékmesterét, Decót veheti meg.

A brazil középpályás, Kaká aláírta szerződését az AC Milannál. Sáfár Szabolcs együttese, a Szpartak Moszkva leigazolta a Crvena Zvezda szerb támadóját, Mihajlo Pjanovicsot.

A Portsmouth mestere, Harry Redknapp cáfolta, hogy bejelentkezett volna a Sunderland csatáráért, Marcus Stewartért. A Girondins Bordeaux középpályása, Carmel Meriem érdekli az Olympique Marseille-t.

Az Inter elnöke, Massimo Moratti állítólag 24 millió fontban határozta meg Hernán Crespo vételárát a Chelsea számára. A Kékek a hírek szerint a Real Betis spanyol válogatott szélsőjét, Joaquínt is vinnék.

A Tottenham szívesen leigazolna a Girondins Bordeaux orosz középpályását, Alekszej Szmertyint, aki viszont szeretne hazaigazolni a Torpedo Moszkvába. Az orosz focistát a bordeaux-iak az argentin Matias Almeydával (Inter) vagy a svéd Kim Källströmmel (Djurgarden) szeretnék pótolni.

A Real Valladolid középpályását, Fernando Salest a Deportivo szemelte ki magának. A Barcelona a hírek szerint a Celta Vigo balhátvédjét, Juanfrant akarja leigazolni.

Az RCD Mallorca megszerezte a Santos focistáját, Nenét. A brazil klub másik játékosa, a válogatott Diego a hírek szerint a Tottenhambe tart.

Az Albacete szeretné kölcsönvenni a Valencia védőjét, Líbero Parrit. A Wolfsburg szerződtette a húszesztendős chilei középhátvédjét, Waldo Poncét, aki próbajátékon győzte meg a trénert, Jürgen Röbert.

A portugál lapok szerint a Manchester United a jövő nyáron akarja megvenni az FC Porto játékmesterét, Decót. A Stade Rennes focistája, Philippe Delaye hamarosan próbajátékra érkezik a Blackburnhöz.

Az angol másodosztályban szereplő Millwall a holland Vitesse csatárával, Bob Peetersszel tárgyal. Az amerikai ifiválogatott Bryce Wegerlét a Werder Bremen teszteli. A Milantól a nyáron távozó argentin védő, José Antonio Chamot a spanyol másodosztályban szereplő Leganéshez igazolt.