Vágólapra másolva!
Minden korosztály számára kapusiskolát indít az Illovszky-stadionban Gróf Attila. A Vasas, a Honvéd, az Újpest, a Tatabánya és a Videoton egykori hálóőre azt tervezi, hogy olyan remek kapusokat is meghív egy-egy edzés erejéig, mint Végh Zoltán, Szűcs Lajos, Posza Zsolt, Kövesfalvi István, avagy Bíró Szabolcs.

Említett jó nevű kapuvédők az első hívó szóra örömmel vállalták a fiatalok képzését, sőt további elismert futballkapusok meghívását is tervezi a főszervező. Gróf a tervek szerint minden korosztályban csoportokat indít, vagyis a legkisebbektől a felnőttekig bárki jelentkezhet, ráadásul a Vasas-pályán ideális körülmények közepette fejlődhetnek az ifjú kapustehetségek.

Csak érdekességképpen, Gróf Attila nagyobbik fia, a 14 és fél éves Gróf Dávid újabb kétéves szerződést kötött a Manchester United tehetségkutatóival, és az ifjú kapus már többször részt is vett az angol szuperklub utánpótlás edzőtáborában.

Gróf kapusiskolájába a (30)992-74-43-as és a (30)520-11-48-as telefonszámon, illetve az angyalföldi Illovszky Rudolf-stadionban lehet.

Bánki József