Vágólapra másolva!
A Leeds United a Middlesbrough és a Birmingham City ajánlatát is elfogadta a válogatott védő, Danny Mills kölcsönvételére, így a focista dönthet arról, hogy hol folytatja pályafutását. A bekket a leedsiek a spanyol Carlos Cuéllarral pótolhatják, aki a Numanciától érkezett próbajátékra, és elnyerte a tréner, Peter Reid tetszését.

A Portsmouth még nem kapott választ arra az ajánlatra, amit az argentin védőért, Juan Pablo Sorínért tett a Cruzeirónak. A Wolverhampton még mindig nem tett le arról, hogy megszerezze a kameruni válogatott kapust, Idriss Kamenit, amennyiben a focista megkapja a munkavállalási engedélyt.

A Fulham francia csatára, Steve Marlet kölcsönbe a Marseille-hez kerülhet a következő idényre. A Serie A újonca, a Siena a Sunderland norvég támadóját, Tore-Andre Flót szemelte ki.

A Villarreal által elbocsátott argentin csatár, Martín Palermo némileg váratlanul a Real Betisnél kötött ki. A Murcia megszerezte a francia Rennes argentin focistáját, Gabriel Loeschbort.

A CSZKA Moszkvában szereplő horvát támadó, Ivica Olic saját bevallása szerint jövő nyáron a Chelsea-hez igazolhat. Az Espanyol kölcsönvette a Marseille kameruni középpályását, Salomon Olembét.

Az Eintracht Frankfurt szeretné kölcsönvenni egykori játékosát, Christoph Preusst a Bayer Leverkusentől. A Rennes csatára, Toufilou Maoulida egy évre kölcsönbe az FC Metzhez került, a szintén rennes-i Philippe Delaye az Evertonnál szerepel próbajátékon.

Az olasz Joseph Oshadogan egyéves szerződést kötött az AS Monacóval, miután a próbajátékon jó teljesítményt nyújtott. A Bolton Wanderers érdeklődik a Sunderland brazil védője, Emerson Thome iránt.

A Borussia Mönchengladbach megszerezte a Lokomotiv Moszkva szerb védőjét, Milan Obradovicot a szezon végéig kölcsönbe. A Kaiserslautern új kiszemeltje a Manchester City kameruni focistája, Lucien Mettomo.