Társoldalunk:

Videó a Fradi UEFA-továbbjutásáról

A máltai 0-5 mindent eldöntött, a visszavágót ráadásul zárt kapuk mögött játszották, így csak a televíziónézők élvezhették a Ferencváros-Birkirkara összecsapást. Akik lemaradtak róla, vagy ismét megnéznék a legszebb jeleneteket, az [origo]-n most megtekinthetik az UEFA-kupa-selejtező visszavágójának esszenciáját.

Videó - nagyban
Forrás: MTIMozgókép kom-mentárral. Gól, helyzetek a nép-telen Üllői útról.
Megnézem! - (5:39 - 49 MB)
A Ferencváros nem volt igazán jó passzban az elmúlt hónapokban, hiszen májusban az utolsó fordulóban bukta el a magyar bajnoki címet, majd a Debrecen elleni mérkőzésen történt botrány miatt súlyos büntetést kapott a klub.

Ráadásul a nemzetközi szövetség is szankcionálta a zöld-fehéreket, hiszen a tavalyi, Stuttgart elleni, idegenbeli UEFA-kupamérkőzésen történt szurkolói rendbontás miatt egy mérkőzésre betiltotta az Üllői úti stadiont.

A Ferencváros az idei nemzetközi kupasorozat selejtezőjében máltai ellenfelet kapott, és Garami József tanítványai szerencsére már az első, idegenbeli összecsapáson eldöntötték a párharc sorsát, hiszen a kedvezőtlen előjelek ellenére öt gólt rámoltak be a piros-sárgáknak.

Videó - kicsiben
Forrás: MTIMozgókép kom-mentárral. Gól, helyzetek a nép-telen Üllői útról.
Megnézem! - (5:39 - 6 MB)
A visszavágón így a közönségnek játszhatott volna az FTC, a zárt kapuk miatt azonban csak a televíziónézők, és most Önök, az [origo] olvasói láthatják az 1-0-ra végződött mérkőzés legszebb jeleneteit.

A Ferencváros tehát 6-0-s összesítéssel búcsúztatta máltai ellenfelét, ráadásul a Celtic ellen a BL-től búcsúzó MTK is a kisebbik európai kupa főtáblájára került, csakúgy, mint a litván Ekranast ezüstgóllal búcsúztató Debrecen, így továbbra is van miért szurkolni az európai kupaporondon.

KAPCSOLÓDÓ CIKK